Botenhelling

Le Belle Jachtservice heeft een brede en grote botenhelling naast het kantoor liggen, alwaar wij de schepen in- en uit het water halen. Wij stellen deze helling ook beschikbaar voor andere watersporters.

Bereikbaarheid

U volgt met de auto de bordjes ' Marinapark Volendam'  en daarna  'Marina Volendam'. U rijdt door tot het strand. Vlak voor het strand aan de linkerzijde vindt u het terrein van Le Belle Jachtservice en ziet u tevens de botenhelling. Nadat u uw boot te water heeft gelaten, kunt u de auto en trailer gratis parkeren op het ruime, openbare parkeerterrein van het strand.

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9-18 uur. Bij mooi weer zijn wij vaak tot 21 uur open. Vraag ernaar als u de boot te water laat. Vanaf 1 oktober zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag van 9-17 uur.

Kosten

€ 5,- per keer. 

Het is tevens mogelijk om uw trailerbare (speed)boot gedurende het hele vaarseizoen bij ons op het beveiligde terrein te stallen. In dat geval mag u kosteloos onbeperkt gebruik maken van de botenhelling. Informeer bij ons naar de prijzen. Tevens kunt u bij ons in Volendam diesel tanken.

Le Belle Charters:
Marina Volendam
Strandweg 2
1131 PM Volendam
0299-406019
06-53349320