Zeil - evenementen

Zeilen met uw relaties, een bedrijfsuitje, Le Belle Charters verzorgt ook business-events. Met één of meerdere schepen organiseren wij complete zeilarrangementen voor een sportieve dag op het water, maar ook voor representatie en zeiltraining. Indien gewenst worden de zeilschepen inclusief catering, schipper en programma geleverd. Bij ons kunt u terecht voor uw boten winterstalling ijsselmeer, Volendam en Markermeer.

Bedrijfs - zeilevenement

Nodig uw relaties uit voor een ontspannen dag op het water. Laat de wind de zeilen bollen en bepaal uw koers op het kompas. Laat u uitdagen een vaste koers te sturen en verdeel de taken op het zeilschip. Wie doet de zeiltrim? Wie houdt de positie bij? Wie zorgt voor de koffie? Zoek de juiste mensen bij de taken en ervaar de toenemende bootsnelheid als het team op elkaar raakt ingespeeld. 
Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze schipper, die u aan boord hebt. Hij kent alle apparatuur en het zeilschip.Wij bieden ook een jachtservice ijsselmeer, Volendamen en Markermeer

 

Kik hier voor zeiljacht verhuur.

Voor meer informatie of een persoonlijke offerte kunt u ons altijd bellen of mailen: info@lebellecharters.com

Le Belle Charters:
Marina Volendam
Strandweg 2
1131 PM Volendam

+31 (0) 299 406019
+31 (0) 6 53349320

 

Bij ons kunt u terecht voor uw boten winterstalling ijsselmeer, Volendam en Markermeer.