Company Cup

Welk team gaat er na de wedstrijd met de Company-Cup vandoor?
Bij een bedrijfsevenement vaart u met meerdere teams op gelijkwaardige zeiljachten tegen elkaar om de bedrijfscup.

In overleg met de opdrachtgever wordt een parcours op het Markermeer (of bij meerdere dagen het IJsselmeer) uitgezet. Er volgt een gezamenlijke start met een startschip en de teams zullen een felle strijd met elkaar gaan aanbinden. In de loop van de middag zal het eerste zeilschip de finish bereiken. Uiteraard wordt elke deelnemer afgevlagd en wordt de tijd genoteerd. Nadat iedereen gefinisht is wordt de winnaar bekendgemaakt. Op de steiger volgt een prijsuitreiking.

Dit evenement kan ook meerdere dagen duren. U kunt dan op de zeilboten overnachten, maar desgewenst reserveren wij voor u hotelkamers. Na de eerste dag organiseren wij dan voor u een sailorsparty met leuke (zeewaardige) attracties.

Elke zeilboot wordt voorzien van een cateringpakket inclusief lunch en na de wedstrijd vindt er een happy hour plaats op het jacht.

Mening van één van de gasten tijdens de Eiffel Zuiderzeetroffee Regatta 16 juni jl.

Susanne Peters aan boord van de Brut vertelt: ''Als leek in de zeilsport, vertrok ik afgelopen zaterdagochtend blanco naar Volendam. De ontvangst was in Restaurant de Pieterman, waar we ook de laatste zeilinstructies kregen. Rond half 12 stapten we aan boord van de Brut en maakten we kennis met onze schipper: Ben, een zeer ervaren zeiler. Eerst werd er circa twee uur ''in'' gevaren en genoten we in de haven van Marken van heerlijke broodjes en een glaasje wijn aan boord. Zo stoomden we ons als team klaar voor de race, want welke Eiffelaar wil nu niet de Zuiderzeetrofee winnen? Een grote vloot van 27 Eiffel zeilschepen voer richting de startlijn voor een ware Eiffel Regatta. Dit ging helaas niet voorspoedig, want het was nagenoeg windstil! Het gaf ons in ieder geval de gelegenheid om onze knopenkennis even op de proef te stellen. Maar dit was voor heel het team uitstekend. Na veel overleg tussen de schippers, werd vanwege de slechte weersvoorspellingen op het IJsselmeer, besloten om de race wat in te korten, wat achteraf gezien erg jammer was. Op de startlijn kwam de uitdrukking: ''je krijgt wat je verdient'' tot leven en dat was: wind! Heerlijk, die wind in je gezicht, de geur van het water en de wil om te winnen. Als Eiffelaars kennen we natuurlijk een perfecte timing, want op de terugweg, vlak bij de haven, brak het dreigende noodweer los. In de Pieterman vond iedereen een warm en gezellig heenkomen. Zelfs de hapjes hebben de monden met enige creativiteit bereikt. Kort samengevat weer een Eiffel@Home activiteit om niet te vergeten. Eiffel, bedankt voor de leuke ervaring! Mijn interesse in het zeilen is in ieder geval gewekt.''

Programma:

09.30 uur: Ontvangst op het zeilschip met koffie/thee en iets lekkers
Briefing door de schipper;
10.00 uur: Afvaart vanuit de nieuwe luxe Marina Volendam;
10.30 uur: Start van de Regatta ( ca. 25 mijl over het Markermeer);
12.30 uur: Lunch tijdens de wedstrijd;
16.00 uur: Finish op de Gouwzee;
16.30 uur: Aankomst in de Marina Volendam;
Happy hour
Prijsuitreiking
17.30 uur: Einde arrangement

Catering

Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Voor meer informatie of een persoonlijke offerte kunt u ons altijd bellen of mailen: info@lebellecharters.com

Le Belle Charters:
Marina Volendam
Strandweg 2
1131 PM Volendam

+31 (0) 299 406019
+31 (0) 6 53349320